Hjem » Uncategorized » Byfesten Kongsvinger 2015.

Byfesten Kongsvinger 2015.

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,003 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

Denne helga har det vært full fart. Byfesten 2015 lokket med artister som vi hadde lyst til å høre, da måtte vi bare ut en tur, nei to turer.

Idag (lørdag) ble det HILDUR som var det som trakk oss ut av en varm og koselig stue, jeg måtte bare se dem LIVE idag som de slapp sin første singel Feel the Flow. Den kan du se på Youtube.

20150905_193551

Fra før hadde jeg bare sett HILDUR på Youtube med låtene Faster Harder og Let the Beast Out og hadde aldri hørt om dem før det kom en forespørsel via Kongsvinger Amatørteater om vi kunne stille med noen statister til en musikkvideo de skulle lage. Etter å ha deltatt på dette og fulgt HILDUR på Facebook så måtte jeg jo bare av sted og se de LIVE på Byfesten.

Låter de bra? Ja de låter knakende bra på scena (og selvfølgelig på Spotify osv også) og for en energi vokalisten har. En halvtimes konsert gikk unna i en fei og jeg kunne gjerne stått og hørt lenger. HILDUR kommer vi garantert til å få høre og se fremover Thumbs up 

På fredag måtte vi også avgårde for å se to gutter synge. Ja det ble mye kommentarer på jobben når jeg sa at jeg bare måtte reise og se Marcus og Martinus på konsert. Men det har seg slik at vi har fulgt dem gjennom tv programmet Sommer i dyreparken og da vi fikk vite at de skulle komme til Kongsvinger måtte vi jo bare ut.

20150904_183955

 20150904_191700

Og selvfølgelig hørte vi også på Admiral P etterpå.

Nå har søndagen kommet. Og det spruter i bakken…med sol! Og nå kjenner jeg det rykker litt i gassarmen, det er mulig jeg hører en liten murring langt unna også – Harley’en står og rister og vil ut på veien. Det blir nok en svingom i dag, men først frokost og så full tank på Harley’en føre vi finner en retning å snu nesa mot Winking smile

Ha en super søndag Sun

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

My Motorcycle Adventure

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: