Messefeber.

DSC_0013

“What the hell are you…” eller hva i helvete gjør du her, tenkte jeg da jeg så denne karen på mc messa. Du kjenner’n sikker du også, hvis du har sett filmen.

Har du ikke sett filmen så må du ut på dvd shopping snarest.

.

Vi fant vel alle noe vi kunne tenkt oss og kjøpe. Men vi kan ikke si det samme som nyhetsreporteren i The Julekalender “det skal ikke stå på penger…” for det er penger det står på når man ser på alle nyhetene på ei mc messe.

Well…nå er det mange fine finansløsninger også, så det er ikke helt umulig og få kjøpt seg noe nytt Smilefjes som blunker.

DSC_0011

DSC_0009

Brodern kledde denna godt fant vi ut.

Vi fant også ut at han ikke kledde denne like godt Smilefjes som rekker tunge.

DSC_0016 

Det er noen som aldri får nok hestekrefter og slenger på, noe jeg tror, er en svær kompressor på motoren. Den får meg til og tenke på filmene Mad Max. Han hadde også en diger kompressor på bilen sin.

DSC_0015

Jeg for min del har nok nådd et punkt, en alder, kanskje altfor tidlig, hvor at jeg har lyst til og prøve Scooter. Det er svært få som er enig meg med der, og det kan jo hende de har rett, men inntil jeg har overbevist meg sjøl om at dette ikke er noe for meg – så skal det prøves Tommelen opp

DSC_0005

Her sitter jeg på en Piaggio.

Det var mye å se på og vi kunne sikkert ha brukt mye mer tid på å gå rundt og prøvesitte alt som sto der. Men dagen har sine timer og nå er vi veldig ved veis ende kjenner jeg.

Takk for turen til alle som var med.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..