Hjem » Uncategorized » Er vi alene…? Virker ikke slik.

Er vi alene…? Virker ikke slik.

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,727 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

Det er sånn her i huset at vi liker å se på åndenes makt, kult program. Akkurat, kult program og mindre kult om man skulle få slike “opplevelser” i egne omgivelser, eget hus.

Nå har det seg slik at vi har tatt, som sikkert mange andre, noen små videosnurter som viser, sier mange, støv som svever i rommet, andre kaller det orber. Jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. Noen av disse lys, støv partiklene, svever jo rundt i stua og huset forøvrig, ikke mer enn normalt når det løper en Leonberger rundt her og rister på pelsen. Men når noen av disse, vi får kalle dem, partikler, ikke følger den samme ruta, mønsteret som de andre, er det da noe annet enn støv partikler?

Tja du, si det?

Dette kan vi diskutere, og dele meninger om til krampa tar oss. Vi blir nok aldri enige om det, sjøl så tror jeg det er mer mellom himmel og jord enn hva vi kan ta og føle på.

MEN…

Men når jeg og fruen nå, akkurat nå, sitter på hver vår side av spisestuebordet på hver vår pc og surfer på nett, etter og ha kommet inn fra en lengre utestund med ballkasting med Bella, og tv’n plutselig skrur seg på, den og tuneren, ikke hjemmekinoanlegget, bare de to andre, da kan du få begynne og forklare for meg at de ikke finnes “ting i lufta” Smilefjes som rekker tunge.

image

Reklamer

2 kommentarer

  1. skien sier:

    har du sett for mye på åndenes makt på tvn? 🙂 en tv kan slå seg av og på pga tekniske problemer eller innstillinger som er programmert inn til slå på og sette på standby/slå av tv`n.mange som har trodd slike ting er ånder 🙂

  2. Knut Einar sier:

    Det som er litt rart, det med tv’n, det er at vi skrur alltid av den knappen som sitter på siden av tv’n, det er en fysisk vippebryter, hvordan den får «slått seg på» uten at noen trykker på den er litt rart. Pluss at tuneren slo seg på…man kan lure. Noen programmering er det ikke på den tv’n vi har, og om det er så har jeg aldri programmert noe som skal på eller av…spennende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

World MC Ride

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: