Det finnes mange tester man kan ta på nett. Idag tok jeg en Personlighetstypetest. Koden jeg fikk ut av den var ENFJ. Under kan du lese hva det står for.

Prøv testen sjøl, du finner den her. 

 

 

Typeindikatortest
Din typekode: ENFJ

Fokus på å oppmuntre andre til å skape enighet

ENFJ-typer er ofte flinke til å kommunisere og planlegge, med fokus på å skape utvikling for andre ut fra en respekt for deres følelser og behov. De har ofte et høyt energinivå og forsøker med entusiasme og sjarm å motivere andre rundt seg til å arbeide mot et felles mål. Deres evne til forståelse og innlevelse gjør at de har talent for å kunne motivere andre til å utvikle sitt potensial.

For ENFJ-er er det derfor viktig at organisasjonen eller virksomheten er strukturert og velorganisert, men bare så mye at det likevel er plass til og at det oppmuntres til nytenkning. Ofte finner man ENFJ-er i jobber der de kan bruke sin naturlige entusiasme og sjarm til å motivere mennesker rundt seg til å nå sine mål. Derfor finner man dem ofte i ledende stillinger, både innen offentlig og privat sektor, der de kan motivere personene rundt seg til å skape fruktbare løsninger. Ofte er de å finne innenfor:

Følgende kjente personer har typen ENFJ: Mikhael Gorbachev, Margaret Mead, Oprah Winfrey

Skoda Fabia’n går godt. Nå har vi snurret ca 1300km allerede. Det har blitt et par Sverige turer og en Gardermoen tur. Ellers så blir den meste kjøringa gjort mellom Granli og Kongsvinger.

Og det er meget hyggelig og se at vi gjør kjøringa på halvliteren. Brukskjøringa til nå ligger på 0.48L pr mil.

Ha en fortsatt fin ettermiddag