Hjem » Uncategorized » Startpakke–starten på noe nytt?

Startpakke–starten på noe nytt?

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,745 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

image

Nå idag, gikk jeg og kjøpte meg ei startpakke fra Netcom. Kontantkort startpakke til kr29,- og det gjorde jeg for å prøve ut Netcom sin dekningen her jeg bor. Telenor har nemlig et lite “svart hull” på disse kanter, sjøl om de nå mener at dekningen er suveren i hele landet. Og det kan jo hende det at resten av landet har en suveren dekning fra Telenor, men det hjelper lite her, akkurat her jeg bor.

.

image

Her har vi vært kunder hos Telenor i mange mange mange år. Lurer på om jeg kan finne ut hvor lenge jeg har vært kunde hos dem…nei det klarte jeg ikke å finne ut. Men som sagt, vi har vært der mange år. Totalkunde og hele sulamitten, 4 mobiler, bredbånd og IP telefon. Ikke noen storforbrukere, men lojale forbrukere.

Men Telenor har som sagt ei dø-sone her, derfor var det at jeg snappet til meg ei startpakke fra Netcom på KIWI idag. Rett og slett av den grunn at jeg vil teste og se om dekningen er bedre med Netcom her enn det det er med Telenor.

.

imageSå for å få testet litt så ringte jeg noen som også har Netcom, som bor like i nærheten og har hatt Netcom i alle år…mamma. Jeg gikk litt rundt i huset, satt i sofaen (et problemområde) uten at det var antydning til å vi hadde noen forstyrrelser i samtalen. Ho hørte meg like godt som om jeg skulle være i samme rom. Det høres lovende ut. Men jeg skal prøve litt til føre jeg bestemmer meg…Netcom eller Telenor neste gang.

.

image

Så er vi i gang igjen etter påsken. Vi er noen trofaste som møter opp hver dag på kurset, eller sjølstudie får vi heller kalle det. Litt stille, men vi har gjort beslag på et knippe pc’er som har Mamut, og vi knep tak ei ny oppgave i dag. Oppgaven hadde noen elementer i seg som vi ikke har vært gjennom så nå skal vi gjennomgå disse sammen. Dagene er lite innbringende, men vi har det koselig og jobber fint sammen. Verre blir det når tida renner ut, men det får vi ta når den tida kommer.

.

image

Men nå får du som jeg, hvis du skal tidlig opp i morra, vurdere å finne senga.

Jeg klapper igjen lokket og ønsker alle en god natt.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

World MC Ride

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: