Hjem » Uncategorized » 3 latterkuler.

3 latterkuler.

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,022 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

Idag var det Valentine dag. Og jeg hadde store planer om å overraske fruen med blomster, så dukke det opp noe uventet…der forsvant den, og det ble med tanken. Men det går vel an å kjøpe blomster på en vanlig dag også.

I morra er jeg spent på å se i avisa.

Her er tre gode, synes jeg, latterkuler.

________________________________________________

To venninner på fest…

To venninner hadde vært på firmafest og ble veldig bedugget. Da de sjanglet hjemover fant begge ut at de måtte urinere og gikk dermed inn blant buskene på en kirkegård for å gjøre sitt. Den ene brukte trusa til å tørke seg med mens den andre rev av en flik på en krans fra en grav like ved. Dagen etter satt mennene deres på krakken utenfor blokka og var noe oppgitte.

– Ille med kona, sa den ene, hun kom hjem dritings i natt, uten truse. De jævla firmafestene tar knekken på oss. – Det sier du, sier den andre! Jeg prøvde få meg en svingom i natt men da jeg fikk av trusa så lå det en våt lapp inni hvor det sto – Takk for alt, hilsen gutta på jobben!

_________________________________________________

En tissetrengt murer…

Det var to murere som jobber i øverste etasje på Radison Hotell. Mens de jobber og svetter finner den ene ut at han må pisse. Det var ingen do i nærheta så han spurte den andre om råd. – Ta å gå ut på den planken som ligger å tipper ved ballkongen. Jeg skal stå bak og holde den oppe, så kan du gå ut på kanten å pisse ned. Folk vil tro det regner og ikke merke seg ved det. – Men lover du på tro og ære at du ikke slipper da? – Ja selvfølgelig din dust. Mannen gikk bortover planken, tok tak rundt gopinnen og gjorde seg klar til å tømme vannet av potetene. Arbeidskameraten trår på en spiker og hopper til sides i ren refleks så den tissetrengte mannen faller mot bakken. Ei dame som bodde i 9ende etasje ser det hele og roper til mannen sin:

– Du Lars, nå falt det ned en homo! – Hvordan kan du vite at det var en homse? spør mannen. – Jo, han holdt rundt kødden og ropte; Hvor ble det av det jævla rasshølet!!

__________________________________________________

Youa finish…?

En italiener plukker opp en søt, ung blondine på en bar i Roma og tar henne med seg hjem. De havner i sengen, og etter at han høylytt har gjort sitt, rullet av og fått fyr på sigaretten, spør han: – Youa finish? Etter en kort pause, svarer hun: – No.

Forundret stumper han sigaretten, ruller seg opp på henne igjen, og denne gangen varer det mye lenger. På nytt ruller han av, fyrer opp sneipen igjen og spør: – Youa finish? Etter nok en kort pause, svarer hun: – No. Sjokkert på sitt kjønns vegne, ruller han seg på igjen, og med sine siste krefter kommer han i mål. Utslitt strekker han seg ut etter sigaretten mens han mumler:- Now, youa finish!- No, svarer hun, I am Norwegian!

__________________________________________________

Ha en fortsatt fin kveld.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

My Motorcycle Adventure

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: