Hjem » Historie » Endelig var du i hus.

Endelig var du i hus.

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,273 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

Endelig var du i hus.

Jeg ble trist den dagen du forlot meg. Vi hadde det så fint sammen, jeg trodde i hvert fall vi hadde det fint sammen. Du lå på bordet og ventet på meg hver dag når jeg kom hjem. Og jeg var like glad for å se deg som du var for å se meg. Jeg trykket lett på deg og tente deg, du lyste opp. Vi hadde det fint sammen vi.

Men en dag reagerte du ikke slik som du hadde pleid å gjøre. Jeg gjordet som jeg pleide. Men det hjalp ingenting. Du lyste ikke opp, du reagerte ikke på noe av det jeg gjorde. Jeg ga deg ikke opp med engang, det gikk flere dager føre jeg måtte innse at vårt forhold var over. Først så trodde jeg at du ikke ville ha noe med meg å gjøre. Jeg vet ikke hva som ville ha hvert verst, om du hadde forlatt meg eller at du rett og slett døde i min hånd.

Jeg var trist i en lang tid. Jeg følte meg alene og forlatt. Ingenting var morsomt lengre, surfe på nett var ikke det samme uten deg. Til slutt måtte jeg finne trøst hos en tidligere følgesvenn. En lite sofistikert tidligere venn, enkel og lite spennende. Men det fungerte, som en midlertidig løsing så var det greit. Men lengselen var til å ta og føle på. Jeg hadde behov for en som dekket mine behov. Sorgen var bunnløs.

Så en dag. En ny flamme ble tent. Jeg var ute og gikk, så meg omkring, da jeg i øyekroken fikk øye på deg. Jeg kjente pulsen steg og varmen kokte i kroppen som feber. Jeg gikk et par skritt forbi bare for å se på deg på avstand. Et par skritt var det jeg trengte for å samle mot, mot til å strekke ut hånden min mot deg. Du var akkurat den jeg drømte om.
Du hadde akkurat det jeg trengte. Da vi kom hjem lot jeg pekefingeren min gli over knotten din. Jeg kjente dine pulserende tilbakemeldinger da jeg dro fingen opp og ned over knotten. Du var fleksibel, jeg kunne til og med vippe knotten frem og tilbake, fra den ene siden til den andre. Jeg kjente en fryd av tilfredshet ile gjennom kroppen min.

Endelig var du i hus, min nye datamus.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

Motorcycle Adventure

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: