Hjem » Uncategorized » Når et negativt svar gir lettelse.

Når et negativt svar gir lettelse.

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,287 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

Jubileum idag også.

Etter å ha sett litt på datoen og tenkt litt bakover i tid så fant vi, litt overraskende, ut at vi faktisk har 18års dag i dag. Det er i dag 18år siden vi første gangen satte på oss ringer. Tenk på det…18 år. Hvor har det blitt av de årene. Men jeg husker det så godt. Vi bodde hjemme ennå og hele seansen skjedde på gutterommet, vi var 19 1/2 år.

Sånn med det samme man hører om noen som forlover seg på gutterommet så går nok tankene litt i dette holder aldri, bare en forelskelse…men vi sitter nå her ennå da. Veien hit har vært en utfordring, vi har fortsatt noen utfordringer foran oss, men vi skal vel klare oss gjennom de også, begynner å bli vant nå.

Så hva brukte man nå denne dagen til?

image

…jo man kan jo bruke en lørdag, en 18 års forlovelsesdag på å beise litt på huset. Nå synes ikke jeg at beising er så fryktelig moro.

Et brev i posten gjorde også starten litt brokete, men det gikk fort over. Fruen mente jeg ikke skulle søke på stillingen, med bedriftens dårlige rykte og histore ville ikke fruen at jeg skulle søke der. Jeg, som begynner å bli lei av hjemmelivet, ville søke uansett, men ho mente at det er vanskelig nok å få seg jobb uten at man skal ha denne bedriften på cv’n også. Og det skal sies at jeg til tider har angret på at jeg søkte, hvis det da skulle blitt et positivt svar så hadde jeg måtte tatt jobben, nå ble svaret negativt og jeg er lettet. Det var egentlig en litt god følelse for engangs skyld, lettelsen over et negativt svar.

Jada…joda gitt. Livet går videre og her har vi kost oss med kylling og ris, lettvint og godt. Til maten så satte vi på Monsterbedriften, Silje ville se den, og det var helt greit det for jeg hadde ikke sett den sjøl på flere år…for en lyd det var på den filmen, det ble liv i hjemmekinoen.

Da skal jeg se om jeg finner igjen potetgullposen, og noe kaldt, det lukter beis over alt…en bekreftelse på at man har gjort noe fornuftig i dag.

Ha en fortsatt god kveld Tommelen opp

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

Motorcycle Adventure

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: