Hjem » Uncategorized » Smaken av det perfekte.

Smaken av det perfekte.

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,038 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

IMAG0081

Eggerøre og tv til frokost. Ingenting er som å sette seg ned og nyte en herlig eggerøre foran tv’n på en lørdagsmorgen. En lørdag hvor man har fått sovet til, helt til klokka 0930.

Eggerøra var så blendende god at jeg, i farten, ikke kommer på hva det var jeg så på tv. Men det gjør ingenting, smaken av eggerøra sitter fortsatt godt igjen i ganen og på tunga, den saftige, bløte perfekte stekte eggerøra som dattera mi laget til meg da jeg sto opp. Når jeg tenker etter så tror jeg at jeg er så nærme den perfekte eggerøra som lages kan.

 

 

IMAG0082

“Jeg tror jeg tror på sommeren…” får jeg nesten lyst til å synge når jeg ser sola henger høyt på himmelen. En sommer jeg håper er kommet for å bli, til det passer seg at det kommer høst, til det passer seg i henhold til kalenderen at det kan bli høst.

Kvikk Lunsj. Om Kvikk Lunsj er rette sommer sjokoladen er jeg litt usikker på, kanskje vi ikke burde kjøpe Kvikk Lunsj nå på sommeren, i fare for å gi feil signaler om at vi savner vinter…jeg savner ikke vinter.

 

Mens smaken av den perfekte stekte eggerøra fortsatt ruller over ganen min hiver frua pølser i kjele og steikepanne. Noen vil ha stekte grillpølser og andre vil ha kokte wienerpølser. Jeg er ikke så veldig nøye hva jeg får, akkurat nå er jeg mer bekymret over at smaken, smaken av den perfekte stekte eggerøra skal forsvinne, forsvinne etter inntaket av pølser, ketchup, sennep og pølsedressing. Vi har alle våre små og store bekymringer.

 

Ha en fortsatt god lørdag Tommelen opp

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

My Motorcycle Adventure

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: