Flotte, omsorgfulle, grønne, gavmille Norge som redde hele verden skal…MEN det er så lenge vi tjener penger på det! Store ord, pøse på med penger i u-hjelp. Investere kaller dem det, investere i utlandet.

Men investere innenfor eget land er ingen interessert i, det skaper inflasjon det. Så når kontoen er tom og samfunnet vårt sitter med en nedslitt infrastruktur så skal vi da hente investeringene vi har gjort i utlandet inn igjen så vi har å leve av og bygge opp et nedprioritert fedreland.

Da er det godt å lese at Norge har gjort investeringer, ulovlige investeringer som sikrer vår fremtid når nordsjøen er tom.

Var det noen som trodde at Norge og resten av alliansen som har tatt en tur til Libya nå er interessert i sivilbefolkningen? Nja…jeg er skeptisk! Det er ikke oljeresursene dem prøver å redde da tro? Overskriften er nok sivilbefolkningen, men den sanne agendaen er nok det sorte gullet.

Vi går over lik for oljen, Norge er ikke noe bedre enn andre på området. Men vi pynter mye bedre på det enn andre og pøser på med uhjelp, da ser verden hva vi gir, ikke tar.

Spill inn