Hjem » Uncategorized » >Til slutt så ga jeg opp alt og logget ut, ingen vits og være pålogget når det overhode ikke finnes samarbeidsvillighet!

>Til slutt så ga jeg opp alt og logget ut, ingen vits og være pålogget når det overhode ikke finnes samarbeidsvillighet!

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,273 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

>

Det koker inni meg!

Jeg blir så eitrande forbannet innimellom, at det ikke går an å si ifra på en ordentlig måte! Svimse rundt og gjenta det samme gang på gang uten og komme til poenget. Nå har det pågått noen dager.

Tror det var på fredag det hele begynte.

Jeg satte meg ned for å surfe litt på nettet, nyheter og noen blogger bruker jeg å bla meg igjennom når jeg setter på pc’n. Jeg har alt lagt i egen mappe i bokmerkeraden øverst på skjermen så det er fort gjort og få opp sidene, høyre klikk og velger åpne alle. Jeg gikk inn på sidene, da ble det plutselig helt håpløst.

Ikke et eneste sted var det mulig og få et riktig svar, det var bare tull og dritt overalt! Uansett hva jeg gjorde så var det ikke noe som ble som jeg ville. Jeg prøvde den ene sida etter den andre, men det var bare motsigelser overalt! Til slutt så ga jeg opp alt og logget ut, ingen vits og være pålogget når det overhode ikke finnes samarbeidsvillighet!

(mer kaffe)

R.I.P

Og hele problemet var musa sin feil! Sidene låste seg og bokmerkene i mappene ble åpnet x antall ganger når jeg trykte på dem, med ventre museknapp. Alt virka som det skulle til og begynne med, men så ble det bare kaos og kortslutning i knappene.

I to dager har jeg prøvd med oppdateringer og scanning etter feil på maskinen min, hadde vel aldri tenkt tanken om det kunne være musa som forårsaket problemet, men hvorfor kunne ikke pc’n ha sagt ifra da, at musa var sjuk.

Det var ikke føre det slo meg at jeg hadde jo mistet musa i gulvet, rett i kjøkkengulvet. Scrolleknappen ble litt slapp etter smellen, det var det som fikk meg inn på tanken om at kanskje musa gir feil/for mange signaler samtidig, kortslutning i knappene. Jeg veit ikke, men nå virker ihvertfall alt som det skal igjen, med ny mus.

Kjedelig mus, 49 kroners mus, for lite knapper og ledning…skikkelig nedtur.

Her drikkes kaffe føre det tas fatt på snømåking. Ha en fin lørdag Smilefjes

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

Motorcycle Adventure

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: