>Hva skal til for at du føler deg rik?

>

En tanke
til ettertanke

Som du kanskje ikke har tenkt over
en tanke du bør tenke før du sover

Tanken er slik
ikke mange er den lik

Hva trenger du for at du skal føle deg rik
hva gjør deg lykkelig uten å gå over lik
Tanken, verset, eller spørsmålet kom jeg på når jeg så inn i kjøleskapet idag. Jeg var uvettig tidlig oppe idag, sånn rundt 0600 tror jeg det var. Jeg var alene nede i huset, de andre sov ennå, som seg hør og bør er riktig når det er helg. 
Etter en stund og en liten tur på pc’n så kjente jeg at det var tid for frokost, jeg gikk på kjøkkenet og så inn i kjøleskapet, der slo tanken meg! Hva må man ha for å føle seg rik? Spørsmålet slo meg så hardt at man skulle nesten tro at det hoppet i ansiktet på meg når jeg tok opp kjøleskap døra. 
Jeg sto der og tittet inn og så en masse forskjellig pålegg, så mye forskjellig pålegg har det da ikke vært i det kjøleskapet på lenge…jeg fikk plutselig en følelse av at jeg var rik! Så jeg lagde meg fire skiver til frokost med fire forskjellige slag pålegg 🙂 
Så mitt spørsmål til alle som leser -Hva gjør at du føler deg rik? Glem konto’n din, penger er kun papir. (og papir tørker vi oss i ræva med!) Grav dypere! 
Men nå legger vi vekk alvorlige spørsmål, jeg har tenkte jeg skulle prøve å få meg litt frisk luft nå. Prøve å gå en tur ut i solen, den prøver så godt den kan å bryte gjennom skyene. 
Kanskje vi ses etter turen 🙂 
Ha en fortsatt god søndag. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..