Hjem » Uncategorized » >Bål med dekk skifte.

>Bål med dekk skifte.

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,533 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

>

Det ble en aktiv dag idag.
Og det hele starter med frokost og kaffe.
Denne haugen skulle brennes, pluss litt til. Så mens unga og fruen gikk på den oppgaven så begynte jeg med å skifte hjul på bilen, noen har sagt noe om snø. Og ettersom jeg har piggfrie hjul så er det ingenting å vente med.
Da jeg hadde fått tent på bålet så tok jeg fatt på detta her da, men jeg kom ikke langt føre hjulvinna mi sprakk! Fæle krefter i arma gitt ;-) . Neida, det er vel heller hjulvinna som er godt brukt kombinert med hjulbolter som sitter altfor hardt.
Så da var det ikke annet å gjøre enn å reise opp til farsan som hadde det vi trengte til å få opp boltene. Brorsan var med også og han endte opp med å gjøre meste av jobben, ikke bare på min bil, men mamma og pappa sin også. Jeg jekket opp og ned bilene mens han skrudde som en helt. Tre biler skiftet vi på idag.
Som du ser på bildene så har vi normale størrelser på dekka våre i forhold til det pappa har på bilen sin, i haugen med dekk der så kan kan du se forskjellen på Pajero dekk og vanlige personbildekk.
I ryddinga på låven fant fruen igjen mitt gamle skateboard, minner i fra ei tid som nesten er glemt. Det skateboardet er kjøpt fra penger jeg tjente på min aller første sommerjobb. Jeg tror det kom på litt over 2000kr den gangen. KENDALL brett er det.
Jada jada, vi hadde egen rampe. Det er noen dugnadstimer her, små og store var med og bygde rampen. Jeg har vel en liten mistanke om at bue og utforming ikke var helt etter standard, men det var det da ingen som brydde seg om.
Som du ser så er det gamle bilder jeg har fotografert med mobilen min. Dette bilde er av meg på min første moped. Denne kjøpte jeg med konfirmasjon pengene mine. Det er en Yamaha DT50 av en ukjent årgang. Den gikk fryktelig dårlig helt til jeg fant ut at det satt trimsett i den. Jeg kjørte veldig pent, dro aldri ut skikkelig på gira fordi jeg var redd for mopeden min. Men etterhvert så ble jeg litt kjei fordi jeg ble kjørt fra hele tida, og litt i irritasjonens øyeblikk så ble jeg litt sint og skulle dra ut gira skikkelig…steike som den mopeden dro avgårde! Det den trengte var turtall! Skal si det gikk over jordet så gørra sprute rundt meg…hehe det var moro.
Slik vart denne dagen, aktiviteter av ymse slag. Vi fant flere bilder også, fra riktig gamledager, men det er med flere på de bildene som man tydelig ser hvem er. Jeg må nok spørre dem først føre jeg legger slike gamle bilder ut.
Nå skal jeg trekke over i sofaen og se om det ikke går noe morsomt på tv, ha en god kveld. :-)
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

World MC Ride

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: