Hjem » Uncategorized » >Vi får se om den holder nå da :-)

>Vi får se om den holder nå da :-)

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,533 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

>

Så fikk jeg tilbake mobilen min igår, og har faktisk ikke ladet den ennå! Har den blitt frisk tro? Kanskje kanskje ikke, det vil vise seg i dagene som kommer det.
Det tapper seg ganske mye strøm akkurat nå, men det er fordi den står tilkoblet pc’n. Nokia sine mobiler lader ikke samtidig som dem er tilkoblet pc, slik som for eksempel Ericsson sine mobiler gjør. Det blir nok lagt litt vekt på denne funksjonen neste gang jeg kjøper ny mobil, ettersom jeg bruker mobilen og pc’n sammen hele tida så er det jo en fordel at mobilen lades samtidig.

Akkurat nå så er Nokia’n min tilkoblet for å ta imot nye oppdateringer, og en liten kart oppdatering. Det må til det nå som den ikke har stått på på veldig lenge. Så får vi se da om den har blitt frisk når jeg får ladet den opp igjen og kommer inn i «normal» drift. 🙂 Jeg krysser fingrene…thumbs up.

Neste modell kan kanskje se ut til å bli en Ericsson X10 mini Pro. Silje har fått sin og Martin sin er på vei, det fine med at unga har de modellene nå er at jeg får prøvd dem litt sjøl også. En ting som er helt sikkert er at det ikke blir noen Nokia modell nesten gang, man blir liksom litt brent når man får en B-vare, det blir til at man styrer unna det merket neste gang man skal ha noe nytt. 
Denne her er også en aktuell kandidat…HTC Desire. Har aldri holdt i en eller sett en «live». Men jeg så en introduksjon film på YouTube, mulighetene var mange til å sette opp telefonen slik du sjøl ville ha den. Mange innstillinger og duppe dingser…akkurat slik jeg liker det. 
Men det var nok mas om mobiler. Nå ser jeg at kaffen er klar, da blir det vel ei skive brød og en kopp kaffe…med andre ord lunsj. 
Reklamer

2 kommentarer

  1. >Hold drømmen levende!Håper mobilen din er bra nå.Ønsker deg en fin dag! 🙂

  2. Min Blogg sier:

    >:-) Nå ligger den på lading, første ordentlige opplading siden jeg fikk den igjen i går. Så da får vi se hvor lenge den holder på strømmen. Ved normal bruk så skal det gå 4 dager, ikke 15 minutter, føre jeg må lade den igjen…det blir spennende å se. God helg Et liv å leve 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

World MC Ride

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: