Hjem » Uncategorized » >Treg ja, men jeg holder det jeg lover…ikke sant elskling.

>Treg ja, men jeg holder det jeg lover…ikke sant elskling.

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,287 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

>Det var en gang for lenge lenge…lenge siden at jeg lovte at jeg skulle ordne med et kott til fruen så ho skulle ha et sted å gjemme all Julepynten sin…det er lenge lenge siden det. Det var allslags unnskyldninger om at jeg ikke hadde drill også var det om hvordan det skulle gjøres osv…du skjønner det at slike håndverker ting er noe jeg hater så inderlig…veldig veldig…jeg har veldig mange tommeltotter…det er jeg jaggu glad for. 


Så fikk jeg meg drill da, en fin Black & Decker til hjemmebruk…ingen dyr proffmaskin, men bra til mitt lille behov her hjemme. Da mente fruen at jeg var klar til å lage kottet…det var jeg ikke…måtte jo ha bits og bits holder på drillen.
For noen dager siden fikk jeg det jeg trengte…å som jeg grudde meg til å begynne på det kottet. Men så skjedde det noe…reine oppvåkningen! Jeg fikk lyst til å begynne å lage kott…så jeg fikk med meg fruen som håndlanger  og så var vi igang…jeg tok ansvar for sag, drill og tommelstokk og fruen holdt styr på målene og holdt i når jeg trengte det…hva kan vi ha brukt…2-3 timer…sånn cirka…så var reisverket oppe! 

Ja, det er reisverket som er klart, nå må vi ut å kjøpe veggplater som ligner på panelen vi har der fra før…det er bare det som mangler nå…det verste er gjort…og vi kjøper ferdigmalte panelplater. 

Men nok prating, her kommer noen bilder fra dagens oppdrag. 

Ettersom det er en lett vegg som skulle opp valgte jeg å bruke lette materialer også…henger det i hop? Tja…det fungerte da ihvertfall…neste bilde. 
Se på det rotet med alt mulig rart…det er slik som man bruker å oppevare på et kott ikke sant? Men da man ikke har et kott så må det stå et sted…dette er oppe i gang i 2.etg. Her er det kun fryser’n og dører inn til soverommene…ingen stor trafikk med besøkende her, men det er litt kjedelig å blitt møtt med denne haugen her hver morra en våkner. 
Så begynner vi…noe i bunn må vi ha. 
Her er vi litt lenger med spikerslagene rundt, eller ramma. Ettersom jeg har brukt ganske tynne materialer til ramma så ville jeg ha en skikkelig stolpe i hjørnet…ytre hjørnet…det ble en 2x4tom der. 
Ja…der skulle hjørnet være godt forankret i gulvet. 
Her vart det et lite triks…rett vegg…skrå vegg…hmmm
…men kommer det en triksi situasjon så svarer vi med et lite triksi knep. Med fruen til hjelp så klarte vi å lage den biten vi måtte ha i toppen…ingen stor bragd? Jo…for en som hater håndverk og har for mange tommeltotter så er dette rene mesterstykket det…
…se der…perfekt! Her kan man sette på panelplater…toppers. 
…hmmm…fint`ja…
Klart med spikerslag, nå er det bare å vente på at vi skal få kjøpt panelplater. 
🙂
Tenk hva man kan…men si det ikke til noen…jeg hater snekring! 
Så tupper vi Janteloven i ræva…klapper oss sjøl på skuldra og skryter litt av vår egen innsats idag. Det skal bli moro å sette igang neste trinn…å kle inn kottet med panelplater. Ei dør skal vi jo også ha…
Ha en fin ettermiddag folkens. 🙂 
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

Motorcycle Adventure

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: