Hjem » Uncategorized » >Det var mine tre første…jeg glemmer dere aldri.

>Det var mine tre første…jeg glemmer dere aldri.

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,023 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

>

En gang for lenge siden, da var det bare du og jeg…vi har mange mil på veien vi. 


Sommer som vinter var vi ute og koste oss, kaldt var det på vinteren og det gikk tungt. Olja de var seig som sirup, farten var lav sjøl om du lå på full gass. 


En svunnen tid uten bekymringer, ikke en tanke ble tenkt på bensinpriser, verksted, eu-kontroller og service…bare du og jeg på den åpne landevei. 


Ikke bare hadde vi mange turer med venner, andre moped venner, hvor ble de av? Borte som dugg for solen…de har nok moved on…til mer raffinerte liv og …places to be…men du og jeg, vi har minnene fra andre turer også vi. Turer hvor bare du og jeg suste bortover landeveien i 80kmt og kjente lufta mot ansiktet, det var tider det…du og jeg…on the road. 
Men vi vokste fra hverandre og tiden kom da vi måtte skille veier…en trist dag, men life must go on…jeg trengte noe på 4 hjul…tiden var inne. Du vil aldri bli glemt. 

Min første bil. (bilde er hentet fra nett)

Så ble vi et par, min første bil og jeg. Escorten fra 1976 fikk jeg på min 18års dag…for en dag. 


Mila ble lange og mange…kveldene ble sene, de ble gjerne fra kvelder og morgener føre vi kom oss i seng…da var vi slitne da. 


Men så mye moro vi hadde det, runde på runde rundt å gata hele natta…noen ganger så sto vi litt stille også, så litt på de andre som kjørte rundt og rundt i Kongsvingers gater…det var tider det. Tider hvor gatene hadde kø hele natta…natta var den mest trafikkert tiden på døgnet. Bommm bommm bommm kom det fra noen biler…stereo interessen vokste blant folket….Vrooommm….skriiik….kom det fra andre, det var de som var mest opptatt av hestekrefter og fart…»en skikkelig bil bruker over litern på mila» var slagordet, det tror jeg dem fikk til også. 

Å kjøre på to hjul var noe jeg aldri glemte, og en dag så fikk jeg den muligheten til å få kjenne på hvordan det var å ha noe skikkelig mellom beina…skal si det røsket skikkelig da du kom inn i livet mitt…deg var det ikke vanskelig å be om litt fart og spenning. 

Nok engang fant jeg en følgesvenn som jeg delte mange mil med på landeveien. For en fart og for en glede det var å ta innersvingen på alle vi møtte på vår ferd…farten var…var formidabel! 


For en spenning…for et rush det var å klemme seg fast til deg når jeg tok et godt tak rundt gassen og ga deg åpne sluser…mer…mer…mer…adrenalinet pumpet i kroppen på meg…vi var kings of the road. 


Jeg merket at du var krevende å være med, tilslutt så ble vi mindre og mindre sammen. Jeg orket ikke mer å sitte i fosterstilling hver gang vi skulle ut på en liten tur. Det var liksom ikke mulig å slappe av på deg…du ville bare mer og mer…gleden ble borte, jeg orket ikke lengre å henge på tempoet ditt når vi var sammen…vi skiltes til slutt. 

Det var mine tre første…jeg glemmer dere aldri. 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

My Motorcycle Adventure

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: