Hjem » Uncategorized » >I det jeg våkner så, eller har våknet så hører jeg det buldrer og dundrer ute…innbrudd….utbrudd?

>I det jeg våkner så, eller har våknet så hører jeg det buldrer og dundrer ute…innbrudd….utbrudd?

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,775 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

>Ja du kan så si. Her hadde jeg alarmen på 0930 idag, tenkte det var på tide å snu døgnet litt igjen, på den rette sida altså, det har blitt litt dreining på døgnrytmen nå som vi har ferie alle sammen her…haha ferie du liksom…kall det hva du vil da vel…ingen jobber og ingen er på skolen…trenger ikke utdype det noe mer.

Joda, så hadde jeg tenkt å stå opp og ta det litt med ro…sliten jeg…ja da sliten…hysj på deg…kan være sliten om man ikke jobber…som sagt så hadde jeg på alarmen og var klar for å ta det litt med ro. Jeg hadde da tenkt å sette meg ved laptop’en og skrive litt for almenheten, slik det ofte blir. I det jeg våkner så, eller har våknet så hører jeg det buldrer og dundrer ute…innbrudd….utbrudd? Hva pokker’n kaller man det hvis noen stjeler noe som er ute da? Ingen som har brutt seg inn…stjeler…tyveri…jeg dura da ned trappa og så ut. Ahhh snekker’n var det, altså pappa. Han var godt i gang med å orden rekkverket på trappa, andre sida, den jeg sa jeg skulle fikse sjøl i helga…som det ikke ble noe av…har jeg nevnt at jeg ikke er noe særlig glad i håndverker yrker…mener jeg har det. Er du i tvil sa du? JEG LIKER IKKE HÅNDVERKER YRKER! Fikk du det med deg nå…bra! 
Så det ble en liten tur på do, ei skive brød med sjokoladepålegg på…i hånda…på med vesten….har en sånn med lommer på fra min tid på….grøss…fabrikken…men vesten er fin til snekring hjemme den. Hei å hu så ble det å henge på veggen til det var eftas…en sjokk start på dagen….innbrudd…nei pappa som var godt i gang med snekring. Jeg kjente at jeg ikke var klar for slike fysiske utskeielser idag…men tenk så godt det er å være ferdig med snekringa…for ei stund…har noe greier inne da…mmm…har lovt meg bort til fruen, lage kott veit du. 
Heng i farsan, denna skrur vi fast med engang…blir bra detta. 

Se der ja, tett og fint. 

Etter endt dag med jobbing så ble det middag. Svinebiff med poteter, brun saus og erter. 
Og en boks Lapin Kulta.
Jaja, nå er det blitt kvelden igjen  da og magen er full og hue er tungt, blir gjerne litt tungt det når man tar en øl føre maten…øl ja…joda det går an å ta seg en slik en på mandag…like godt da som i helga…faktisk bedre på mandag enn i helga….hvis du drikker på mandag så kalles det ikke for helge-fyll…er vist et problem det har jeg hørt. Nå blir det film, Lara Croft – Tomb Raider II. Har ikke sett den ennå faktisk…ikke du heller? Da skulle du vært her da 😉 
Vi går hit…

…og ser denne 😉 

Ha en god kveld alle 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

World MC Ride

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: