Hjem » Uncategorized » >Full bag takk :-)

>Full bag takk :-)

Follow Knut Einar on WordPress.com

Nettstedstatistikk

  • 49,003 hits
Populære norske blogger
MC Mot Mobbing.22. mai 2016
Reklamer

>

Utsikt bakover? Nei det er ikke mye hjelp i å se i bak-speilen når vi er på tur. Hver gang vi skal på tur, eller hver gang vi har vært på tur så sier vi at «neste gang så skal vi ikke ha med så mye», men tror du det hjelper du da? Neida! Bilen er «råga» full allikevel, og det er like mye ubrukte klær i bagene hver gang vi kommer hjem. Men man tør liksom ikke ta med seg for lite heller, er liksom beste å være på den sikre sida, full bag takk 🙂 (skiboksen var også full) 
Nja, hva skal jeg si om denne karen her?

Det er mange ganger det kommer med skilt nr på biler som passerer forbi når jeg tar bilder, men dem blir liksom litt anonyme allikevel i og med at jeg ikke kommenterer dem. MEN denne karen her (tror det var mann som kjørte) bør f..n steike meg nevnes med store ord og bokstaver! Denne karen her fulgte jeg 2-3 mil med punktert dekk, det la denne karen ikke merke til! GREIT, men da dekket kilte seg fast slik at felgen gikk på asfalten så gnisten sprute, da burde han lagt merke til det!!! Men neida gitt, han bare fortsatte i full fart. Jeg prøvde å gi signal, men det var ikke kontakt å få så jeg gjorde det jeg syntes var best, øke avstanden mellom han og meg. Da vi kom inn i Kirkenær sentrum så tok vi han igjen, jeg trodde at han ville legge merke til lyden da felgen skrapte over brusteinen i fotgjengerfeltene, men neida, han hørte ingenting, men hele Kirkenær gjorde det! 

Her har vi kjørt ca 18 mil og er ved vår faste stopp når vi skal på hytta, bensinstasjonen ved Tiur’n kro. Vi sier bare at vi skal ha stopp på Tiur’n. Det er jo egentlig litt feil for vi er jo ikke inne på Tiur’n. Kun en gang har vi vært der inne, da var jeg og fruen på alene tur 😉 
Framme!

Endelig framme. Her er unga i full gang med å ordne sengene sine. 

Ny vimpel. Morsan kjøpte ny vimpel som vi hadde med oss oppover. Det var det første jeg gjorde det, sette opp ny vimpel. Men snora må byttes, det får vi ta neste gang. 

Ettersom vi kom så seint opp så ble det bare litt lett mat til middag/kvelds. Rundstykker og noe pålegg. 

Gubben og kjerringa satt å ventet på oss da vi kom. 

Bamsemums og litt godis ville jeg ha sjøl om det ble seint, er da tross alt på ferie 😉 

Timmi fant seg til rette med engang vi kom opp. 

Utsikten fra en som ligger på sofaen….

….og der ligger han som utsikten fra vatret stilling på sofaen. 
Det var litt fra dag en på tur det, skal si det tok lang tid å få dette ned på papir…skjermen! Har drivi å lage middag samtidig da skjønner du, ting koker over og svir seg, blogg og lage mat samtidig er en dårlig kombinasjon. Men det er utrolig hva man får til, nå er hele gjengen mette i magen her. 🙂 
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Populære norske blogger
Follow Knut Einar on WordPress.com

Arkiv

kongsvingeramatorteater

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Pan-American Highway. Prudhoe Bay - Ushuaia

My preparation to ride the Pan-American Highway, the longest road in the world and my longest motorcycle journey so far:-)

My Motorcycle Adventure

It is not the destination but the journey that matters

%d bloggere like this: